Cookie Consent by TermsFeed

Podcasts

Regelmatig post ik podcasts op Spotify over verschillende onderwerpen met betrekking tot fotografie. Over werken met modellen, waar vindt je ze. Hoe leg je contact. Werken in de studio. Werken met special effects, enzovoorts. Alles waar je niet perse een beeldscherm voor nodig hebt. Als je geen tijd hebt om mijn blogs te lezen dan is dit de uitkomst, bijvoorbeeld als je onderweg naar je werk bent. 


Video's

Instructie video's voor gevorderden via mijn Youtube kanaal. Over beeldbewerking, welke software is handig om te gebruiken. Verslagen over reizen naar festivals en hoe je sfeer aan beelden toevoegt. Deze video's zijn het beste te zien op een groot scherm.

Een tutorial over color grading die begint in de basis. Waar komt het vandaan, hoe kan je het toepassen en wat moet je vooral niet doen.

Hier laat ik zien hoe ik binnen 5 minuten een foto kies uit een serie van 27 bijna dezelfde foto's. Ik gebruik Lightroom en toetsenbord shortcuts met functies zoals zwarte en witte vlaggen. De basis hiervan leg ik niet uit want die staan in de help files. Daarom is deze tutorial voor gevorderden bedoeld.

Using Format