Cookie Consent by TermsFeed

Tutorials voor gevorderden

Disclaimer: Only in Dutch, but it's always nice to hear my voice :-) Try the translate function.

Instructie video's voor gevorderden via mijn Youtube kanaal. Over beeldbewerking, welke software is handig om te gebruiken. Verslagen over reizen naar festivals en hoe je sfeer aan beelden toevoegt. Deze video's zijn het beste te zien op een groot scherm.

The Dark Side of Colour Management

Waarom zien foto's er anders uit als je het op social media plaatst. 

Of je nou geen of juist wél verstand van colour management hebt. Dit is de grootste valkuil waar je in kan vallen. Art Directors, Designers, Fotografen en andere serieuze creatieven: Dit MOET je weten!

Zelf 3D LUT profielen maken in Adobe ACR

Een hands-on instructie en de theorie erachter om zelf een RAW profiel te kunnen maken plus je eigen RGB edits erin te kunnen verwerken. Dit is voor de zeer gevorderde gebruiker en de zware Pro.

Snel uit een serie de beste foto kiezen

Hier laat ik zien hoe je binnen 5 minuten een foto kiest uit een serie van 27 bijna dezelfde foto's.

Ik gebruik Lightroom en toetsenbord shortcuts met functies zoals zwarte en witte vlaggen. De basis hiervan leg ik niet uit want die staan in de help files. Daarom is deze tutorial voor gevorderden bedoeld.

Color Grading

Een tutorial over color grading die begint in de basis. Waar komt het vandaan, hoe kan je het toepassen en wat moet je vooral niet doen.Using Format